Asiakkaat kertovat

Valtti Groupin toimita on hyvin ammattimaista ja heidän prosessi kokonaisuutena meille erittäin helppo. Säästöjä saatiin enemmän kuin olisimme osanneet odottaa ja meidän aikaa tähän meni vain vähän. Suosittelen Valtti Grouppia.

Hannu Kimiläinen
Toimitusjohtaja
Cervius Group Oy

Meidän hankintaprosessit standardisoitiin ja neuvoteltiin suurempia kokonaisuuksia kerralla. Kustannuksista saatiin merkittäviä säästöjä.Arto 
Pohjonen
Toimitusjohtaja
Uusioaines Oy

Minulla on erittäin myönteinen kokemus palvelusta. Sain asiantuntevaa tukea oikeaan aikaan, hyvän ymmärryksen hankintasopimusten riskeistä ja konkreettisia vaihtoehtoja riskien lieventämiseksi.

Nora Muurikainen
HSEQ Manager
Teknos Group Oy

Olimme hoitaneet kilpailutukset aikaisemmin itse. Nyt päästiin tosi helpolla ja saatiin varmuus oikeasta hintatasosta. Tulemme jatkossakin käyttämään näitä palveluja.


Pekka Koponen
Toimitusjohtaja
IS-Vet Oy

Meidän epäsuorat hankintaprosessit analysoitiin perusteellisesti ja saimme konkreettisen kehityssuunnitelman, jonka toteutimme.Yuan-Ming Chang
Toimitusjohtaja
suunto Oy

Valtti Groupin toiminta on mutkatonta. Prosessi hoidettiin hyvin ja meidän kaikki odotukset ylitettiin. Suosittelen.
Antti Väisänen
Toimitusjohtaja
Stainless Team Finland Oy

Kokonaisuudessaan kilpailutus meni hyvin. Säästö yllätti kun joku kolmannes putosi hinnasta. Prosessi oli meille myös helppo. Meidän aikaa se vei vain muutaman puhelun verran. Voin suositella lämpimästi Valtti Grouppia.


Jaakko Juntunen
Toimitusjohtaja
Easydoing Oy

Auditointi ja kilpailutus onnistui hyvin. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja saimme kaikilta vertailukelpoiset tarjoukset. Valtti Group ratkaisi myös kaikki haasteet ja asiat avattiin meille selkeästi. Suosittelen.Henrik Granholm
Managing Director
NorColour Oy Ab

Valtti Groupin kilpalutus on järkevä ratkaisu. Olimme itse tehneet kilpailutuksen hiljattain, joten Valtti Groupin neuvottelema alennus yllätti.  Prosessi oli meille myös helppo, omaa aikaa tähän meni kahden Teams tapaamisen verran. Päästiin hyville tuntipalkoille.  

Keijo Rissanen
Toimitusjohtaja
LVI-Tekniikka Rissanen Oy

Vaikka konsultti oli hoitanut meidän vakuutuksia aiemmin. Silti Valtti Group onnistui neuvottelemaan meille merkittäviä säästöjä. Erilaiset vakuutukset tunnettiin hyvin ja meklarin osaaminen oli vakuuttavaa. Suosittelen.


sami Rantanen
Toimitusjohtaja
Art-Sähkö Oy

Kaikin puolin asiantunteva palvelu. Kilpailutus oli meille vähätöinen. Omaa aikaa meni noin tunti ja saatiin vastaukset kysymyksiin ennen kuin niitä ehdittiin esittämään. Suosittelen.Janne 
Vilén
Toimitusjohtaja
Tewatec Oy

Kilpailutus oli tehty meille helpoksi. Saimme asiantuntevaa apua läpi koko prosessin ja neuvoteltu säästö oli suurempi kuin osasimme odottaa.
Heiki
Ojakann
Toimitusjohtaja
Gto Rakennus Oy